info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

On Running Cloudflyer 4

Ženski tekaški čevlji

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

V Torek 14. 5. pri vas

V izbrani velikosti so na voljo le še 2 izdelkov. Ali bo eden izmed njih vaš?

131,95 € 179,95 € prihranili boste 48,00 € -27 %
  • Ta izdelek ima brezplačno dostavo
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

On Running

000071.98667

Pripravite se na popolno blaženje in vrhunsko udobje ter naš najobsežnejši jezik doslej. Čas je, da presežete meje.

Ne glede na vaš naslednji tekaški cilj se pripravite na vzpon v nove višave. Cloudflyer 4 vam zagotavlja vrhunsko blaženje in vrhunsko udobje - vključno z našim najobsežnejšim jezikom doslej. Z več materiala CloudTec® z dvojno gostoto boste občutili podporo, ko boste tekli onkraj bolečine, onkraj dvoma in onkraj svojih ciljev.

Izboljšali smo našo trajnostno igro: ti čevlji vsebujejo 90-95 % recikliranega poliestra, skupna vsebnost recikliranih materialov pa znaša 35-40 %. Vsak čevelj, vsakič znova - nikoli ne prenehamo premikati meja, ko gre za planetu prijazne materiale in vrhunsko kakovost.

Nova profilirana podloga nogavice in zunanji peterni vložek poskrbita, da je vaše stopalo kar se da varno - ne glede na razdaljo. Poleg tega na novo zasnovana mreža izboljša zračnost in vzdržljivost za ustrezno udobje. Zapenjanje. Snemite čevlje. Čas je, da tečete dlje in hitreje kot kdaj koli prej.

Parametri

Šport teče
Sezona 2022 Q3
Vrsta udarca stopala nevtralna
Vrsta tekaške obutve usposabljanje
Vrsta površine - tekoča Cesta
Nastavitev čevlja Dihajoče
Serija modelov O delovanju storitve Cloudflyer
Širina čevlja Standard
Mehčanje Srednje blaženje
Drop 10 mm
Tehnologija CloudTec® , Helion™ superfoam

CloudTec®

Patentirana tehnologija CloudTec® družbe On je zasnovana tako, da zagotavlja mehak pristanek, ki mu sledi eksploziven vzlet. Rezultat? Neverjetno lahek tekaški občutek. Brez kompromisov pri blaženju in zaščiti pred udarci. Z drugimi besedami, tečete na oblakih.

Helion™ superfoam

Helion je blazinasta pena, ki omogoča vse. Napredne proizvodne metode združujejo trše elemente iz pene z mehkejšimi deli za doseganje boljših lastnosti materiala. Helion je lahek, vendar ima velik izkoristek energije. Je odziven in hkrati zaščitni. Prav tako je odporen na temperaturne spremembe, kar zagotavlja celoletno visoko zmogljivost. Helion je več kot le pena. To je superpena.