info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

On Running Cloudridge

Moški tekaški čevlji

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

V Torek 14. 5. pri vas

V izbrani velikosti so na voljo le še 2 izdelkov. Ali bo eden izmed njih vaš?

136,95 € 209,95 € prihranili boste 73,00 € -35 %
  • Ta izdelek ima brezplačno dostavo
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

On Running

000033.99547

S tem lahkim, zračnim in zelo udobnim pohodniškim čevljem se lahko odpravite na pohod in potovanje, ne da bi morali prekiniti svojo pustolovščino.

Raziščite vse

Podplat Missiongrip™, ki se je rodil v Alpah, je zasnovan v Švici in je primeren za vedno spreminjajoče se terene. Poseben podplat Speedboard® za pohodništvo spodbuja gibanje stopala. Zato je vsak korak lažji, zato se lahko dlje zadržite na prostem.

Pripravljen na pustolovščino

V oblaku Cloudridge se lahko gibljete po mili volji. Želite iti ven in raziskovati? Sistem hitrega zavezovanja FlexLock™ omogoča enostavno uporabo. Želite največ prostora? Jasno. Želite tradicionalno zavijanje? Opravljeno. Podloga in jezik sta izdelana iz 3D mrežice, kar zagotavlja dodatno zračnost, ko se na pohodu segrejete.

Odkrijte več

"Težek" in "pohodništvo" ne gresta skupaj. Zato je naprava Cloudridge zasnovana tako, da je ultralahka. Ta nepremagljiv pohodniški čevelj, ki ga je navdihnila naša profesionalna tekmovalna obutev, je izdelan iz inovativne tkanine ripstop, ki je na otip podobna nogavici. Z manjšo težo lahko greste svobodno naprej.

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2021 Q1
Nastavitev čevlja Dihajoče
Višina čevlja Visoka
Uporaba zunanje obutve Prosti čas , Lahkotno pohodništvo
Vrsta zunanje obutve A
Tehnologija Missiongrip™ , Speedboard

Missiongrip™

Niti dve poti nista enaki. Sprejemanje te nepredvidljivosti pomeni le eno - podplat, ki je kos vsemu. Copati Missiongrip zagotavljajo vzdržljivost tekaških čevljev z nezamenljivim občutkom teka po oblakih. Različni oprijemalni ročaji vam pomagajo pri premagovanju grobih in gladkih tal ter pri doseganju vrha v rekordnem času. Nato neprimerljivo blaženje CloudTec absorbira udarce, vi pa postanete gospodar teka.

Speedboard

Oblikovna struktura Speedboard skupaj z elementi Cloud podpira naravno kotaljenje stopala. Podpira vse aktivne občutke pri teku, od pristanka do odboja in nato do naslednjega koraka. Vsaka ploščica Speedboard je prilagojena drugemu modelu in deluje sinhronizirano s celotnim podplatom, da vam zagotovi izkušnjo, ki vas požene naprej.