info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Ženski tekaški čevlji On Running Cloudsurfer W

On Running Cloudsurfer W

Ženski tekaški čevlji

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
64,95 € 169,95 € prihranili boste 105,00 € -62 %

On Running

000054.99216

To so čevlji, s katerimi se je vse začelo. Vemo, da jih imate radi, zato nenehno iščemo podrobnosti, s katerimi bi vam jih še izboljšali. Zato zdaj predstavljamo šesto generacijo naprave Cloudsurfer. Kljub različnim izboljšavam še vedno zagotavljajo najčistejšo obliko teka v oblaku, saj je blaženje CloudTec izdelano iz trpežne gume Rebbound Rubber. Zaradi racionaliziranega zgornjega dela in nove zasukane oblike jezika še bolje objamejo stopalo. Uživajte v vožnji na tempo in trening tekih od 5 do 20 kilometrov!

Parametri

Šport teče
Sezona 2021 Q3
Vrsta udarca stopala nevtralna
Vrsta tekaške obutve usposabljanje , Tempo
Vrsta površine - tekoča Cesta
Nastavitev čevlja Dihajoče
Serija modelov O vožnji Cloudsurferja
Širina čevlja Standard
Mehčanje Srednje blaženje
Drop 6 mm
Tehnologija CloudTec® , Rebound Rubber , Speedboard

CloudTec®

Patentirana tehnologija CloudTec® družbe On je zasnovana tako, da zagotavlja mehak pristanek, ki mu sledi eksploziven vzlet. Rezultat? Neverjetno lahek tekaški občutek. Brez kompromisov pri blaženju in zaščiti pred udarci. Z drugimi besedami, tečete na oblakih.

Rebound Rubber

Prva razvojna stopnja teka na oblakih. Rebound Rubber je zasnovan v Švici in zagotavlja revolucionarno in odzivno vožnjo. Z visoko odpornostjo proti obrabi zagotavlja, da se občutek eksplozivnih kilometrov ne izgubi za nobeno ceno.

Speedboard

Oblikovna struktura Speedboard skupaj z elementi Cloud podpira naravno kotaljenje stopala. Podpira vse aktivne občutke pri teku, od pristanka do odboja in nato do naslednjega koraka. Vsaka ploščica Speedboard je prilagojena drugemu modelu in deluje sinhronizirano s celotnim podplatom, da vam zagotovi izkušnjo, ki vas požene naprej.