info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

On Running Cloudventure 2 W

Ženski tekaški čevlji

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

Razpoložljivost blaga
najprej izberite velikost
97,95 € 159,95 € prihranili boste 62,00 € -39 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

On Running

000032.99051

Ni pomembno, ali je vaš cilj na vrhu gore ali v globoki dolini. Z novo storitvijo On Cloudventure jo boste vedno dosegli! Tretja generacija priljubljenega tekaškega čevlja vas vodi po tehničnih poteh, zaradi značilnega vzorca tekalne plasti pa vas podpira pri vzponih in spustih. Podjetje Cloudventure je zelo lahko, vendar ne pozna kompromisov, ko gre za zmogljivost. Vaša stopala bodo zanesljivo zaščitili na vsakem terenu. Mehak zgornji del zagotavlja visoko zračnost. Za udobno hojo poskrbita superpena Helion in patentirano blaženje CloudTec. Podplat Missiongrip se ugrizne v vsak teren. Pri njihovi izdelavi je bilo uporabljenih več kot 20 % recikliranih materialov.

Parametri

Šport teče , Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2022 Q3
Vrsta udarca stopala nevtralna
Vrsta tekaške obutve usposabljanje
Vrsta površine - tekoča Teren - pot
Nastavitev čevlja Dihajoče
Serija modelov O delovanju podjetja Cloudventure
Višina čevlja Nizka
Širina čevlja Standard
Mehčanje Srednje blaženje
Drop 6 mm
Uporaba zunanje obutve Lahkotno pohodništvo
Vrsta zunanje obutve A
Tehnologija CloudTec® , Helion™ superfoam

CloudTec®

Patentirana tehnologija CloudTec® družbe On je zasnovana tako, da zagotavlja mehak pristanek, ki mu sledi eksploziven vzlet. Rezultat? Neverjetno lahek tekaški občutek. Brez kompromisov pri blaženju in zaščiti pred udarci. Z drugimi besedami, tečete na oblakih.

Helion™ superfoam

Helion je blazinasta pena, ki omogoča vse. Napredne proizvodne metode združujejo trše elemente iz pene z mehkejšimi deli za doseganje boljših lastnosti materiala. Helion je lahek, vendar ima velik izkoristek energije. Je odziven in hkrati zaščitni. Prav tako je odporen na temperaturne spremembe, kar zagotavlja celoletno visoko zmogljivost. Helion je več kot le pena. To je superpena.