info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

On Running Cloudventure W

Ženski tekaški čevlji

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

V Ponedeljek 13. 5. pri vas

V izbrani velikosti so na voljo le še 3 izdelkov. Ne odlašajte.

106,95 € 159,95 € prihranili boste 53,00 € -33 %
  • Ta izdelek ima brezplačno dostavo
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

On Running

000032.99256

Ta tretja generacija tekaških copat je idealna za tehnične poti, kjer je ključnega pomena natančnost, ne glede na vaš izziv.

Nadzor na tleh

Na novo konfiguriran sistem CloudTec® združuje moči s superpeno Helion™ in vam zagotavlja najbolj gladko in udobno vožnjo na zahtevnih in skalnatih terenih. Nova ploščica Speedboard® zagotavlja neposredne in hitre povratne informacije s tal, izboljšani sistem Missiongrip™ pa zagotavlja najboljši oprijem doslej.

Vdih, izdih

Najmehkejši zgornji del modela Cloudventure do zdaj ni le lahek, temveč tudi zračen, izjemno trpežen in približno 80 % uporabljenega poliestra je recikliranega. Zagotavlja popolno prezračevanje in dolgotrajno prileganje za največjo zaščito in udobje. Prilagodljiva krila jezika v notranjosti podpirajo sredino stopala.

Ne glede na vaše poslanstvo

Tretja generacija modela Cloudventure je popolnoma primerna za najbolj tehnične poti. Z revolucionarnimi tehnologijami, kot so superpena Helion™, nova ploščica Speedboard® in izboljšan sistem Missiongrip™, zagotavlja odličen oprijem in mehko blaženje na strmih vzponih in hitrih spustih.

Parametri

Šport teče
Sezona 2021 Q3
Vrsta udarca stopala nevtralna
Vrsta tekaške obutve usposabljanje
Vrsta površine - tekoča Teren - pot
Nastavitev čevlja Dihajoče
Serija modelov O delovanju podjetja Cloudventure
Širina čevlja Standard
Mehčanje Srednje blaženje
Drop 6 mm
Tehnologija Missiongrip™

Missiongrip™

Niti dve poti nista enaki. Sprejemanje te nepredvidljivosti pomeni le eno - podplat, ki je kos vsemu. Copati Missiongrip zagotavljajo vzdržljivost tekaških čevljev z nezamenljivim občutkom teka po oblakih. Različni oprijemalni ročaji vam pomagajo pri premagovanju grobih in gladkih tal ter pri doseganju vrha v rekordnem času. Nato neprimerljivo blaženje CloudTec absorbira udarce, vi pa postanete gospodar teka.