info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

On Running Performance Long-T W

Ženska športna majica

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

V Ponedeljek 13. 5. pri vas

V izbrani velikosti so na voljo le še 1 izdelka. Zdaj ali nikoli.

51,95 € 79,95 € prihranili boste 28,00 € -35 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

On Running

000213.00239

Lahka, a zaščitna, preprosta, a prefinjena, priložnostna, a močna majica za prosti čas. Z zgornjim delom majice Performance Long-T dosežete pravo ravnovesje.

Prilagajanje na tek

Long-T je zasnovan za delovanje v spremenljivih razmerah. Združuje zračnost in toploto ter ohranja telesno temperaturo v območju udobja, tudi ko vadba poteka zunaj tega območja. Zaradi te prilagodljive funkcije je idealen za vadbo s štoparicami ali v nezanesljivem vremenu. Šivi so taktično nameščeni tako, da so draženje in moteči dejavniki čim manjši.

Ultralahka japonska tkanina

Hitro sušeča in izjemno lahka japonska pletenina je uporabljena zaradi sposobnosti učinkovitega odvajanja vlage s kože. Ko vam je hladno, vas greje, ko vam je vroče, pa vam omogoča dihanje. V prejo je vgrajena posebna antibakterijska obdelava, ki povečuje svežino.

Preprosta prefinjenost

Kot pove že ime, je Long-T poln nasprotij. Lahkoten, a zaščitni. Podrobno, a preprosto. Priložnostne in udobne, a izdelane za najvišjo raven tekaške zmogljivosti. Izdelana je iz hitro sušeče mreže, zato jo lahko nosite za jutranji tek in naslednji dan - in pri tem dobro izgledate.

Parametri

Šport teče , Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2021 Q1
Dolžina rokava Dolg rokav
Funkcija oblačil Odvajanje znoja , Ohlapno
Tehnologija Antiodor , Moisture Wicking , Quick Drying , UV Protection

Antiodor

Tkanina, ki je obdelana tako, da zavira rast bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj v oblačilih. Oblačila ostanejo dlje časa sveža.

Moisture Wicking

Tkanine s to oznako odvajajo znoj in vlago s kože, da tekač ostane suh.

Quick Drying

S kombinacijo izbire tkanine in/ali konstrukcije oblačila se znoj in vlaga odvedeta s kože na površino tkanine, ki se tako hitreje posuši.

UV Protection

Oblačila s to oznako ščitijo uporabnika pred škodljivimi UV-žarki.