info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Silva Running Carbon 100-120cm Default

Unisex tekaške palice

V Torek 7. 5. pri vas

Samo imamo 1 izdelka. Zdaj ali nikoli.

Dodatnih 20 % popusta na ta izdelek prejmete v nakupovalni košarici s kodo
NGNSV20
142,95 € 147,95 € prihranili boste 5,00 €
  • Ta izdelek ima brezplačno dostavo
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Silva

38116

Z nastavljivimi palicami Silva Running ohranite svoj tempo. Tek s palicami prihrani vaše noge na dolgih tekih, tekmah in na posebej zahtevnih terenih. Te lahke tekaške palice iz lahkega karbona vam bodo pomagale ohranjati tempo v hribih, izboljšale stabilnost na tehničnih terenih in vam prihranile noge pri dolgih tekih in tekmah.

Nastavljive palice Silva Running 100-120 cm so izdelane iz 100-odstotnega 3K karbona in tehtajo 420 gramov na par. Če iščete par lahkih palic za tek po stezi, s katerimi boste dlje časa hitrejši, bodo te palice izpolnile vaša pričakovanja. Silvina ekipa športnikov, ki jo sestavljajo navdušeni in izkušeni tekači, kot sta Mimmi Kotka in Petter Restorp, je palice testirala v zahtevnih razmerah in naši ekipi za razvoj izdelkov prispevala dragocene povratne informacije.

Poiščite svojo idealno dolžino palic

Nastavljive palice Silva Running so na voljo v dveh različnih dolžinskih razponih, tako da lahko svojo višino prilagodite najprimernejši dolžini palice. Izbirate lahko med 100-120 cm in 120-140 cm. Za iskanje ustrezne dolžine palice izmerite razdaljo med tlemi in roko, pri čemer so komolci upognjeni za približno 90 stopinj vstran.

Nastavljive palice - idealne za ekstremne vzpone in dolge ravne odseke

Ker so te palice nastavljive, lahko spremenite tudi dolžino palic, zato so primerne za treninge in dirke z ekstremnimi vzponi in dolgimi ravninskimi odseki. Pri izbiri prave dolžine vam nikoli ni treba sklepati kompromisov, preprosto jo prilagodite z enostavno uporabo aluminijastega zaklepa Flicklock. Gre za hitro zaklepanje za raztezanje, ki zagotavlja zanesljivo delovanje palic in zmanjšuje čas prehoda od zloženih do popolnoma uporabljenih. Palice imajo podaljšane ročaje, zato lahko oprijem prilagodite glede na to, kako strm je teren.

Pametno zlaganje v obliki črke Z

Palice lahko preprosto pritrdite na tekaški jopič ali tekaški nahrbtnik zaradi pametnega Z-zložka, ki pomeni, da se palice zložijo na 3 dele.

Rokavica za hitro odpenjanje

Rokavica za hitro odpenjanje omogoča svobodo gibanja in je izdelana iz materiala, ki diha, da vam bo udobno tudi med dolgimi urami teka v vsakem vremenu.

Pripravljena na vaše naravno gibanje v vseh letnih časih

Palice so že pripravljene za vse letne čase in vse vrste terena. Vaš par tekaških palic Silva vključuje zamenljive gumijaste šape in snežne skodelice, ki jih dopolnjujejo konkavne karbidne konice. Konice iz karbida imajo konkavno obliko, ki omogoča vaše naravno tekaško gibanje. Gumije so zamenljive, zato bodo vaše tekaške palice Silva zdržale veliko, veliko kilometrov. Te palice so narejene za tek, tako kot vi.

Parametri

Šport teče
Sezona 2023 Q1
Vrsta palice Zložljiv
Material za pohodniške palice ogljik