info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Silva Running Poles Carbon 125cm

Unisex tekaške palice

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 8-11 delovnih dneh
127,95 € 131,95 € prihranili boste 4,00 €
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Silva

38238

S tekaškimi palicami Silva Carbon 125 cm ohranite hitrost. Tek s palicami vam bo prihranil noge na dolgih tekih, tekmah in na posebej zahtevnih terenih. Te lahke karbonske tekaške palice vam bodo pomagale ohranjati tempo v hribih, izboljšale stabilnost na tehničnih terenih in vam prihranile noge pri dolgih tekih in tekmah.

Tekaške palice Silva Carbon so izdelane iz 100-odstotnega 3K karbona in tehtajo 376 gramov na par. Če iščete par lahkih tekaških palic, s katerimi boste dlje časa hitrejši, bodo te palice izpolnile vaša pričakovanja. Silvina ekipa športnikov, ki jo sestavljajo navdušeni in izkušeni tekači, kot sta Mimmi Kotka in Petter Restorp, je palice testirala v zahtevnih razmerah in naši ekipi za razvoj izdelkov prispevala dragocene povratne informacije.
Poiščite svojo idealno dolžino palic
Tekaške palice Silva Carbon so na voljo v 7 različnih dolžinah, da se vaši višini prilagodi najprimernejša dolžina palice. Na voljo so dolžine 105, 110, 115, 120, 125, 130 in 135 cm. Za iskanje ustrezne dolžine palice izmerite razdaljo med tlemi in roko, pri čemer so komolci upognjeni vstran pod kotom približno 90 stopinj. Palice imajo podaljšane ročaje, tako da lahko oprijem prilagodite glede na to, kako strm je teren.

Pametno Z-skladanje
Palice lahko preprosto pritrdite na tekaški jopič ali tekaški nahrbtnik zaradi pametnega Z-zložka, kar pomeni, da se palice zložijo na 3 dele. Zaklep za hitro sprostitev zagotavlja, da so palice zanesljive pri teku, in zmanjšuje čas prehoda od zloženih do popolnoma uporabnih.

Rokavica za hitro sprostitev
Rokavice za hitro odpenjanje omogočajo svobodo gibanja in so izdelane iz materiala, ki diha, da vam kljub dolgim uram teka v vseh vremenskih razmerah nudijo udobje.

Pripravljene na vaše naravno gibanje v vseh letnih časih
Rokavice so že pripravljene za vse letne čase in vse vrste terena. Vaš par tekaških palic Silva vključuje zamenljive gumijaste šape in snežne skodelice, ki jih dopolnjujejo konkavne karbidne konice.

Konice iz karbida imajo konkavno obliko, ki omogoča vaše naravno tekaško gibanje. Gumije so zamenljive, zato vam bodo tekaške palice Silva služile veliko, veliko kilometrov. Te palice so narejene za tek, tako kot vi.

Parametri

Šport teče
Sezona 2023 Q1
Vrsta palice Zložljiv
Material za pohodniške palice ogljik