info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Craft OCRxCTM Vibram Elite

Moški tekaški čevlji

Barvne različice

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

Razpoložljivost blaga
najprej izberite velikost
87,95 € 180,00 € prihranili boste 92,00 € -51 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Craft

1911737 211582

Zasnovan za hitrost. Ta nova generacija čevljev za teke čez ovire noče sklepati kompromisov. Craft OCRxCTM Vibram Elite je čistokrvni tekmovalni čevelj, ki mu poleg dinamike ne manjka odlične stabilnosti in izboljšav, zasnovanih za teke z ovirami.

V osnovi čevlja je agresiven oprijem iz Vibramove izjemno vzdržljive zmesi Megagrip v lahki različici Litebase, zato vam ni treba skrbeti, da bi zdrsnili na kateri koli površini, pa naj gre za blato, sneg ali mokre površine za ovire.

Pod nogami ne manjka drenaže, tako da vsa vlaga takoj odteče, čevelj pa med tekmo ne tehta niti grama. Odlično zmogljivost v blatu in mokrem izboljša lahek in zračen najlonski zgornji del. Za dodatno vzdržljivost je zgornji del zaščiten s trdnim gumijastim odlitkom na prstih in peti. Uporabljeni materiali ne le odlično opravljajo svojo nalogo, temveč so tudi zelo enostavni za čiščenje.

20-milimetrska blažilna plast s 5-milimetrskim padcem je kontaktna in odzivna, da vam omogoča najboljši občutek za teren ali balansiranje na ovirah. Kljub temu je udobje zadostno tudi za daljše tekmovalne proge.

Parametri

Šport teče
Sezona 2023 Q1
Vrsta udarca stopala nevtralna
Vrsta tekaške obutve dirke
Vrsta površine - tekoča Teren - pot
Nastavitev čevlja Dihajoče
Širina čevlja Standard
Mehčanje Srednje blaženje
Drop 5 mm
Tehnologija Vibram® Mega Grip

Vibram® Mega Grip

Podplat Vibram® Mega Grip za odličen oprijem in oprijem v suhih in mokrih razmerah.