info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Craft ADV Nordic Trail W

Ženski tekaški čevlji

Barvne različice

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

Razpoložljivost blaga
najprej izberite velikost
88,95 € 160,00 € prihranili boste 71,00 € -44 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Craft

1912178 479211

Najpogostejša zahteva pri izbiri novih tekaških copat? Hočem udoben čevelj, v katerem lahko tečem povsod! Prav zato smo oblikovali model ADV NORDIC TRAIL (Nordic Speed 2), vsestranski čevelj, ki je primeren za tek po terenu, hkrati pa je popolnoma uporaben na cesti in trdih površinah na splošno.

Droben vzorec podplata je izdelan iz gume z visokim oprijemom. Ta kombinacija je preverjen recept za vrhunsko razmerje med oprijemom in vzdržljivostjo. V čevlju NORDIC TRAIL lahko tečete dobesedno povsod brez omejitev.

Blažilni sloj je dovolj udoben, da se lahko spoprimete z daljšimi odseki na asfaltu. Toda moč blaženja ni tako velika, da bi pri teku po neasfaltiranih cestah in gozdnih poteh izgubili stabilnost.

Zgornji del ima srednjo širino in je izdelan iz mehke, a močne tkanine, ki jo dopolnjuje nepogrešljiva gumiranost, ki ščiti vaše stopalo in sam čevelj pred skalami, koreninami in drugimi nevarnostmi na poti.

Ključni element, ki udobje, stabilnost in vsestranskost čevlja NORDIC TRAIL dvigne na še višjo raven, je stabilizacija stopala znotraj čevlja s kevlarskimi vlakni. Ta vlakna povezujejo blažilno plast z vezalkami. Ko obujete čevelj in ga zategnete, nastane popolna "mreža", ki učinkovito trdno drži stopalo v čevlju. Nikjer ne pritiska, ne ovira in se prilagodi vsaki obliki stopala.

Teža: 265 g (UK5)
Padec: 9 mm
Višina prstov: 15 mm
Višina blaženja pete: 24 mm

Parametri

Šport teče
Sezona 2023 Q1
Vrsta udarca stopala nevtralna
Vrsta tekaške obutve usposabljanje
Vrsta površine - tekoča Teren - pot
Nastavitev čevlja Dihajoče
Širina čevlja Standard
Mehčanje Srednje blaženje
Drop 9 mm