info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Unisex pas za tek Silva Strive Belt Black

Silva Strive Belt Black

Unisex pas za tek

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
28,95 € 29,90 € prihranili boste 0,00 €

Silva

37910

Strive Belt Black je lahek in prilagodljiv trak za tekalno stezo, idealen za jutranji ali večerni tek. Tecite samozavestno, saj veste, da imate pri sebi telefon, ključe, energijo in kreditne kartice - na varnem in suhem.

Strive Belt Black je raztegljiv, lahko ga prilagodite in ima dihajočo mrežasto hrbtno stran za udobno prileganje. Čeprav je pas Strive Belt Black majhen in prilagodljiv, vam še vedno omogoča, da nosite več, kot se zdi na prvi pogled. Ima en razširljiv glavni predel, ki se razširi, da vanj spravite večje telefone ali druge predmete, kot so energijske ploščice ali geli, in dva manjša mrežna žepa - enega z enostavnim dostopom za ploščice ali gele in en žep na zadrgo s kljuko za ključe, v katerega lahko shranite ključe ali kreditne kartice.

Odsevne površine na pasu v kombinaciji z držalom za lučko Silva Tyto zagotavljajo vidnost pri teku po prometnih ulicah. S tanko težo le 100 gramov je pas Strive Belt Black idealna izbira, ko želite teči hitro in spontano.

V primerjavi s prejšnjimi modeli ima nova serija pasov Strive Belt večji glavni žep, v katerega lahko namestite večje telefone velikosti plus.

Parametri

Šport teče
Sezona 2022 Q3
Vrsta vrečke torba za zadnjico
Prostornina torbe/ nahrbtnika Do 5 litrov
Uporaba torbe/ nahrbtnika teče
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Gopay